tel. 0613140532
0,00

Bloemenbox bestellen

Wilt u een keer iets anders geven dan een boeket bloemen? Kies dan voor de bloemenbox in onze webshop. Hier vindt u verschillende boxen met daarin verschillende soorten bloemen verwerkt.  Bent u op zoek naar iets traditioneels of wilt u toch liever iets excentrieks? Voor ons is het beiden geen probleem. Naast de box is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd kaartje toe te voegen aan de bloemen. Onze bloemenbox is het perfecte cadeau voor uw geliefde, vriend(in), familie of collega. 

Wij leveren kwaliteit

Alle bloemen die u bij ons in de webshop vindt zijn van hoogwaardige kwaliteit. Omdat de bloemen dagvers van de bloemenveiling FloraHolland Rijnsburg komen bent u altijd verzekerd van de mooiste en beste bloemen van het moment. Daarom bieden wij op al onze producten een versgarantie van zes dagen. Naast de bloemenbox verkopen wij ook boeketten, trouwstukken en rouwstukken. Laat ons u adviseren wanneer u nog vragen hebt of wanneer u een gepersonaliseerd boeket wilt. 

Levertijden

Laat uw bestelde producten bij u aan huis of bij uw geliefde, vriend(in) of collega bezorgen. Omdat onze producten dagvers worden aangeleverd is het ook belangrijk dat deze zo snel mogelijk bij u terecht komen. Woont u in de buurt van Rijnsburg dan kunnen wij uw bestelling dezelfde dag nog leveren wanneer u voor 12:00u besteld hebt. Voor overige bezorggebieden geldt voor 12:00u besteld, morgen in huis. Meer informatie over levertijden en eventuele bezorgkosten vindt u op onze "bezorg-pagina"