tel. 0613140532
0,00

Flower Box Bestellen

Een flower box bestellen kan eenvoudig via onze webshop. Wij hebben diverse flower boxen met de mooiste rozen speciaal voor u samengesteld. Ze worden vaak cadeau gedaan en daarom heeft u de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen. Verras uw geliefde, vrienden, familie met deze prachtige flower boxen!

Flower boxen aanbod

Deze mooie bloemenboxen zijn bij ons van zeer hoge kwaliteit. Wij bieden een versgarantie van zes dagen. Onze bloemen zijn altijd dagvers! Bovendien heeft een keuze tussen diverse mooie gekleurde flower boxen. Zo hebben wij de red flower box met mooie rode rozen en de flower box colour met meerdere kleuren.

Levertijden

Een flower box bestellen? Wij leveren direct vanuit FloraHolland Rijnsburg. Dit betekent dat u uw flower box zeer snel in huis heeft. Voor omliggende postcodes geldt voor 12 uur besteld, dezelfde dag in huis! Bekijk de uitgebreide pagina over bezorgen of uw postcode hierbij zit. Voor andere postcodes is de flower box de eerstvolgende dag in huis, met uitzondering op maandag. Vanaf €75,- bezorgen wij gratis!

Naast onze flower boxen hebben wij bloemen en boeketten voor trouwen, rouwen en andere gelegenheden. Bekijk vooral ons gehele assortiment om een indruk te krijgen. Wij zijn specialist in bloemen en boeketten en staan graag voor u klaar om de beste kwaliteit te leveren.