tel. 0613140532
0,00

Flowerbox Amsterdam

Een flowerbox bestellen en laten bezorgen in Amsterdam? Maak een keuze uit ons ruime assortiment met allerlei kleuren en maten flowerboxen. Selecteer uw favoriet en bestel eenvoudig via onze online webshop. Wanneer u voor 12 uur besteld heeft u de flowerbox vaak al de volgende dag in thuis in Amsterdam. Vanaf €75,- bezorgen wij gratis!

De bloemen in de flowerbox zijn allemaal vers voor minimaal 6 dagen. Al onze bloemen komen direct van de veiling waardoor wij de mooiste en verste bloemen kunnen garanderen. Wilt u een flowerbox cadeau doen? Ook dat kan. Bij de flowerbox kunt u een luxe kaartje bestellen met een persoonlijke boodschap.

Boeketten

Zit uw favoriete flowerbox er niet tussen? Wij hebben ook een groot assortiment aan boeketten. Ieder boeket kunt u voorzien van een persoonlijk kaartje en/of een vaas. Bloei Bloemen biedt u altijd genoeg keuzemogelijkheden om uzelf of iemand anders een mooi en origineel boeket cadeau te doen.

Voor iedere gelegenheid

Bloei Bloemen is een kleine onderneming die gespecialiseerd is in het samenstellen van de mooiste bloemen. Deze bloemen zijn voor allerlei gelegenheden geschikt. Voor bijvoorbeeld trouwen, rouwen of andere gelegenheden. Ook voor bedrijven hebben wij een speciaal arrangement. Kan uw kantoorruimte wel een kleurtje gebruiken? Bekijk dan ons bloemenabonnement. Wij komen wekelijks langs om uw ruimte te voorzien van de mooiste bloemen.