tel. 0613140532
0,00

Kerstbloemen of Kerstboeket bestellen

Een kerstboeket bestellen is één van de mogelijkheden om iemand speciale aandacht te geven. De decembermaand staat bekent als de meest hectische maand van het jaar. Zowel thuis en op werk is er nog genoeg te doen. Bloemen bestellen via de webshop is een uitstekende oplossing om tijd te besparen en toch een leuk presentje te geven aan uw familie en geliefden.

Onze flower boxen zijn erg populair en vooral tijdens de feestdagen. Bekijk bijvoorbeeld onze red flower box. Een mooie doos met de mooiste roden rozen. Maak deze flower box persoonlijk door een luxe kaartje aan toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Deze rode rozen zijn betaalbaar en leuk om uw familie mee te verassen. Daarnaast past de kleur goed bij de kerst sfeer.

Voordelen BloeiBloemen

Al onze bloemen hebben een gegarandeerde versgarantie van 6 dagen. Daarnaast bezorgen wij de bloemen vanaf €75,- gratis aan huis. Als u voor 12u. bestelt krijgt u uw bloemen voor de kerstdagen dezelfde dag nog in huis. Dit ligt echter wel aan uw postcode. Hiervoor verwijzen wij u door naar de pagina over levertijden.

Een kerstboeket bestellen is zeker een aanrader. Bekijk vooral onze collectie boeketten en maak uw keuze. Naast boeketten hebben wij speciale bloemen voor trouwen en rouwen. Bekijk onze gehele webshop voor het volledige aanbod. Maak de kerstdagen compleet en bestel uw kerstboeket bloemen eenvoudig online in de shop!