tel. 0613140532
0,00

Kerstboeket Bestellen

Een kerstboeket bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Niks is leukers dan iemand een leuk kerstcadeau te doen in de vorm van een mooi boeket met bloemen en rozen. Daar kunnen wij voor zorgen. Speciaal voor de feestdagen hebben wij diverse boeketten samengesteld met kleuren die de echte kerstsfeer uitstralen.

Onze kerstboeketten zijn van diverse soorten groten. Bekijk onze speciale productpagina met al onze bloemen voor kerst. Hier krijgt u een beter beeld van de soorten maten en kunt u uiteindelijk uw keuze maken. Naast deze bloemen in het teken van kerst hebben wij uiteraard nog een groter assortiment boeketten.

De Red Flower Box is bijvoorbeeld ook een populair boeket, vooral tijdens kerst. Deze box is gevuld met prachtige rode rozen. Naast rode rozen kunnen wij altijd een andere kleur gebruiken. Dit dient u dan wel aan te geven in het opmerkingen veld tijdens de bestelling! Wilt u diverse soorten kleuren? Dan raden wij u de Flower Box Colour aan.

Dagvers en snelle bezorging

Kerstboeket bestellen? Onze bloemen zijn dagvers en wij garanderen zes dagen versgarantie. Bovendien kunt u de bloemen dezelfde dag al in huis verwachten als u dezelfde dag besteld. U moet wel woonachtig zijn in deze gebieden. Zo niet? Dan heeft u het de volgende dag in huis. Bestel dus in onze webshop en doe u geliefde een prachtige verassing.