tel. 0613140532
0,00

Rozen bezorgen

Bent u op zoek naar rozen en wilt u ze graag laten bezorgen? Dan bent u bij Bloei Bloemen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende opties wat betreft bezorging van uw rozen:

  • Enkele roos: laat uw geliefde, vriend of vriendin verassen met een losse rode roos. Voeg als extraatje een kaartje toe en laat de roos zijn werk doen. Bestel een enkele roos
  • Boeket rode rozen: wat is er mooier dan het ontvangen van een mooie bos rode rozen? In onze webshop bieden wij kleine-, middelgrote- en grote boeketten aan. Ieder boeket kan worden voorzien van een vaas en- of persoonlijk geschreven kaartje. Bestel uw boeket rode rozen hier.
  • Boeket roze rozen: wilt u toch liever een andere kleur dan rood? Dan kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor het boeket met roze rozen. Niet alleen de kleur is anders dan het rode rozen boeket, ook worden er in dit boeket diverse soorten groen toegevoegd. Bestel uw boeket roze rozen hier.
  • Flower box rozen: wilt u liever geen boeket, maar een opgemaakte box met rozen? Dan hebben wij een groot assortiment met verschillende type boxen en rozen. Bekijk hier ons assortiment aan flower boxen. 

Rozen voor uw trouw- of  rouwstuk

Wanneer u een speciaal trouw- of rouwstuk nodig hebt kunt u ook bij ons terecht. In onze webshop vindt u verschillende creaties met hierin verschillende soorten rozen verwerkt. Bekijk onze pagina voor trouwstukken om inspiratie op te doen voor uw bruiloft. Op de pagina voor rouwstukken vindt u de mooiste creaties voor een bijzonder afscheid. Wilt u liever persoonlijk advies of een gepersonaliseerde creatie, neem dan contact met ons op. 

Bezorgservice

De rozen die u bij ons in de webshop bestelt laten wij bij u of uw geliefde, vriend of vriendin bezorgen. Bij een bestelling vanaf €75,00 bezorgen wij gatis in heel Nederland. Woont u in de buurt van Rijnsburg (Z/H) dan kunnen wij dezelfde dag nog bezorgen als u voor 12:00 uur besteld. Voor overige bezorggebieden geldt voor 12:00 uur besteld is morgen in huis. Voor meer informatie over kosten en bezorggebieden bekijk onze pagina over bezorgen.